Bitcoin News Today – Overskrifter for 11. september

Administrerende direktør i CryptoQuant sa at dette er et historisk bullish tegn for Bitcoin
Kjedeanalytikeren mener volumøkningen skyldes en gjenoppblomstring av OTC-avtaler
Bitcoin News Today – I følge de siste dataene i kjeden er det en betydelig økning i Bitcoin-overføringene. Dette antyder at det kan være en økning i reseptfrie Bitcoin-ordrer. Ki Young-Ju – konsernsjef i CryptoQuant – sa at Bitcoin-avtaler uten resept kan skje på en måte som ligner på mønsteret i februar i fjor.

Kjedeanalytikeren sa at dette historisk er et bullish tegn, men administrerende direktør i CryptoQuant advarer om at mønsteret ikke er absolutt og ikke bør være avhengig av isolert.

Bitcoin-overføringer oppnådde et nytt årlig høye nivå

Konsernsjefen bemerket også at antall BTC-overføringer nettopp kom til en ny årlig høyde, og la til at de fleste av transaksjonene ikke kom fra handelsplattformer. Han sa at de nye toppene kan være et resultat av en gjenoppblomstring av reseptfritt volum, basert på to beregninger på kjeden. Ki sa:

“Antallet overførte BTC treffer året høyt, og disse TX-ene kommer ikke fra børser. Fund Flow Ratio av alle børser treffer året-lav. Det skjer noe. Muligens OTC-avtaler. Dette skjedde også i februar 2019, da OTC-volumet gikk i været. Jeg tror dette er et sterkt bullish signal. ”

Gruvearbeidere og enkeltkjøpere med høy nettoverdi selger eller kjøper vanligvis BTC i reseptfritt marked. Dette gjør at den digitale valutaen kan bevege seg fra en person til en annen uten å legge et enormt press på valutamarkedet.

CTO for Glassnode tror ellers

Chief technology officer for Glassnode – Rafael Schultze-Kraft – sa at økningen i volum ikke er at Bitcoin skifter hender. Snarere bemerket analytikeren at volumet er flatt og det representerer „endre BTC.“ I et innlegg sa han:

“Volumet på Bitcoin on-chain øker eller treffer IKKE noen høyder. Selv ved å bruke de mest grunnleggende endringsjusteringene avdekkes det at volumøkningen bare er „åpenbar endring“ som beveger seg tilbake til avsenderen. Dette er ikke $ BTC som skifter hender, og ikke reell økonomisk gjennomstrømning … Ville bare påpeke at dette ikke er tilfelle, volumet er faktisk flatt – dette er bare enorme mengder endring BTC. “

I stedet for tilbud utenom laderen kan det bety interne overføringer eller andre typer interne lommebokbevegelser. Hvis det er tilfelle, ville det ikke nødvendigvis være en bullish trend for den digitale valutaen på kort sikt. Imidlertid tror Ki fortsatt at de er OTC-avtaler, og legger til:

„Poenget er bare at ikke-børs / enheter som ikke er gruvearbeidere flytter midlene sine ved å fremkalle flere transaksjoner, OTC tx er bare en av mulighetene.“